Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Χρηματοοικονομικό και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ προσωπικής εργασίας,


Μέχρι και πριν την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι κάτοικοι των δήμων και Κοινοτήτων, συμμετείχαν με προσωπική εργασία επί δυο μέρες για τις ανάγκες του δήμου ή της κοινότητας τους.

Αυτό όμως καταργήθηκε λόγω Ευρωπαικού ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, για λόγους αύξησης του κέρδους των ιδιωτών τραπεζιτών, που απορρέει από το τζίρο του αεριτζίγικου δανειακού λογιστικού ΚΕΡΔΟΥΣ  του κεφαλαίου των τεφτεριών τους!

Πόσο άραγε η κατάργηση της πρακτικής, αυτού του γεγονός, έχει επιβαρύνει το σημερινό δημόσιο χρέος, που σήμερα η πολιτεία ζητά και προτρέπει, αυτούς τους ίδιους ιδιώτες τραπεζίτες, να επωφεληθούν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, και να ανταλλάξουν ΚΑΙ ΑΥΤΑ τα αεριτζίδικα κέρδη που τους πρόσφερε η Ευρωπαϊκή Ένωση με είδος από τους κόπους και τους μόχθους του λαού, και ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ του φυσικού πλούτου της, ΠΕΡΑΝ και των ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

Κι επειδή ΟΛΟΙ ? οι πολιτικοί οικονομολόγοι, Μαρξιστές και μη, είναι λεγεωνάριοι των ιδιωτών τραπεζιτών, μη περιμένει κανείς ο περιορισμός της γνώσης τους να φέρει σε πέρας ένα πολύπλοκο μαθηματικό υπολογισμό της έκτης τάξης του δημοτικού.

Έχουμε και λέμε, κι ολίγον τι τσιγκούνικα, λόγο του ότι ο συνταγματολόγος Βενιζέλος, ο τσομπάνης ο Πάγκαλος κι άλλα λαμόγια αστέρες της διαπλοκήςδεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά θετικής ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!.λόγο ".ἐξαχρείωσις ἀρχόντων καί ἀρχομένων.."

Έχουμε και λέμε, ένα αεριτζίδικο χρέος πάνω από 3 δισεκατομμύρια ευρώ! ΜΟΝΟ?

Δυο μέρες το χρόνο 2
Εφτά ώρες τη μέρα 7
Πέντε ευρώ την ώρα 5
Ενάμιση εκατομμύριο Πολίτες 1500000
Επί 30 χρόνια 30
Σύνολο 3150000000

Πέραν του ότι πάνω σ αυτά, λόγω του χρηματοοικονομικού ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ πλέον διακίνησης της προσωπικής εργασίας, θα πρέπει να υπολογίσει κανείς ΚΑΙ τους τόκους, και τις μίζες, και τα δικαιωματικά ποσοστά των διαπλεκόμενων στη διαφθορά!

Απλά και πάλι τσιγκούνικα έχουμε και λέμε!
Χρέος 3,15 δισεκατομμύρια 3150000000
Τόκοι 3,50 % για μια δόση μόνον 3,5
Διάρκεια 30 χρόνια 30
Σύνολο 3307500000

Μίζες και δικαιω/κά 5? τοις % 165375000

Τουγκέδερ μας κάνουν 6457665375

Αυτό και μόνον είναι πάνω από τα 2% του αεριτζίδικου χρέους.

Επαναφορά λοιπόν της προσωπικής εργασίας κι όσοι δηλώνουν άχρηστοι για αυτό λόγο υπέρβαρους της μάσας τους θα καταβάλουν σε μετρητά στο ταμείο του Δήμου δυο ημερομίσθια για τη δημιουργία της ΗΘΙΚΗΣ συνεταιριστικής τράπεζας της Εκκλησίας του Δήμου των..


Για πιο εξειδικευμένη μαθηματική λογιστική του
ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ ας συμβάλουν οι πτυχιούχοι οικονομολόγοι "πέρα από το πολιτικό χρώμα της ξευτίλας της παιδείας των σπουδών τους"

  


1 σχόλιο: