Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Οι Αγγλοεταίρες τα χρεολύσια και εθνικές γιορτές.

Με τοις "αγγλο-εταίρες" ΟΜΩΣ ιδιώτες τραπεζίτες, που για πάρτι τους διαλύσαμε την Οθωμανική Αυτοκρατορία, τι θα γίνει? η Ελληνική Πολιτεία πότε θα τους επιβάλει να πληρώσουν το πρόστιμο των μηχανοκίνητων καραβιών του εργοστασίου τους, που ποτέ δε φτάσανε στην επαναστατημένη Ελλάδα, ΚΑΙ το τοκογλυφικό του κόστους των δικών τους στρατηγών και ναυάρχων? ως ΑΥΤΟΕΓΓΥΗΣΗ των αεριτζίδικων υπεραξιών της υποθήκης της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΕΡΑΝ του ότι οι ίδιοι  μας  βομβάρδιζαν κι ΑΠΟ ΠΑΝΩ, από Αθήνα μέχρι το Γράμο, ΟΛΗ την Ελλάδα για τα χρηματοοικονομικά βίτσια των ακάλυπτων επιταγών τους!

Τι στο διάολο, ξέμειναν από συνταγματολόγο οι σωτήρες του γκουβέρνο του ΔΝΤ και της ΕΚΤ,  σίγησε ΚΑΙ τη φλογέρα του? ο Τυρταίος (προσέξτε στο (1+30",) ή με τη ΒΟΥΛΗση τους ξεπέρασαν τους "ανθρωποφύλακες" της ΧΟΥΝΤΑΣ των συνταγματαρχών ΚΑΤΑ της Δημοκρατίας, και αυτο-ανακηρύχθηκαν σε "πολιτειοφύλακες" της ΧΟΥΝΤΑΣ των χρηματιστών, ΚΑΤΑ του ευνομούμενου της Εκκλησίας του Δήμου, έγιναν πλέον ΧΡΕΟ-μισθωτοί λεγεωνάριοι, συνοριοφύλακες συμπλεγμάτων του ΑΟΥΣΒΙΤΣ, για τη φύλαξη ψηφο-εριφίων, των "κύνων" ρήμασι.

ΑΜΕΣΗ κατάληψη της ιδιωτικής "Τράπεζας της Ελλάδας”, κατάσχεση του χαρτοφυλακείου της υποθήκης των ΝΕΚΡΩΝ παληκαριών, του Γέρου του Μωριά του Καραίσκου, που με ΒΙΑΣ μετρούσαν τη ΓΗ της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ,

Σεβασμό στις ΚΡΑΥΓΕΣ απελπισίας ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ με ΗΘΟΣ και ΠΑΙΔΕΙΑ, κι ΟΧΙ να μένουμε ΜΟΝΟ στα λόγια, απελευθέρωση των ΟΛΩΝ των κολίγων από τους ΜΑΥΡΟ-ΚΑΡΑ-ΠΑΝΓΚΑλο-κοτζαμπάσηδες, για την ανάκτηση τις ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ αξιοπιστίας, για νά υπάρχει ΚΑΙ πολιτική ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ώστε με αξία, θάρρος και αυτοπεπήθηση, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να καταλαμβάνουν θέση στην εξέδρα των τιμών  οι πολιτικοί κάθε φορά την 25 μαρτίου και 28 Οκτωβρίου .

1 σχόλιο: