Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ!!!

Οταν οι ΙΔΙΩΤΕΣ διαχειριστές του Οίκου του Θεού εξευτελίζουν του ΠΟΛΙΤΕΣ της Εκκλησίας του Δήμου

Από τη συνέντευξη Βαγγέλη Αποστόλου για το σκάνδαλο της Σκύρου
http://skyrosnea.pblogs.gr/2008/10/h-synentefxh-toy-baggelh-apostoloy.html

“...Όλα τα παραπάνω καλύφθηκαν, δυστυχώς, εκ των υστέρων και νομοθετικά με την προσθήκη την ύστατη στιγμή (δεν υπάρχει στο Σχέδιο Νόμου) στο άρθρο 15 του .. Ν. 3208/03 .., της φράσης: «Τα δάση και οι δασικές εν γένει εκτάσεις των περιοχών…. και της νήσου Σκύρου του Νομού Ευβοίας, τα οποία υπέκειντο σε διαχείριση, ως ιδιωτικά, σύμφωνα με την 70534/30-11-1894 διαταγή του Υπουργείου Οικονομικών, αναγνωρίζονται ως ιδιωτικά» (ε)...”

Αυτό το “(δεν υπάρχει στο σχέδιο νόμου)”
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ?
ποιος ο συντάκτης του? και ποιος ο τεχνοκράτης της σύνταξής του?, ποιος προιδέασε ποιος προέτρεψε και ποιος είχε την φαεινή ιδέα? για την παραποίηση του πνεύματος του Νομοθέτη, μέσω του κείμενου προσθήκης στο νόμο, παρά του ότι κάτι τέτοιο δεν υπήρχε στο πνεύμα του Νομοθέτη στο Σχέδιου τού Νόμου του, και ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ του ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ έξω από το Σχέδιο Νόμου,  ΚΑΤΑ την ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ,  έκανε ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

 ΜΗΠΩΣ στις κραυγέ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ των πολιτών έξω από τη Βουλή, έμμεσα ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και εξ αγνοίας εμπεριέχεται κι αυτό το ανεξέλεγκτο της διερεύνησης στη σχέση των πραγμάτων σε επίπεδο αποδοχής της παραπλάνησης  ΤΗ ΒΟΥΛΗΣ δια της σιωπής, ΑΠΟ τη ΒΟΥΛΗΣΗ του ΝΟΜΟΘΕΤΗ, κατά τη διαδρομή από το Σχέδιο Νόμου, και την παραποίηση αυτού κατά τη συνταξή του, μέχρι τη δημοσίευσή του στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως?

Στη μνήμη αυτών πούχαν ορίσει στη ζωή τους να φυλλάτουν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Θερμοπύλες.

Εις το όνομα του Πατρός
(ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ «ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΣΚΥΡΟΥ» ΜΙΑΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ 1929-1933 Εν ΑΘΗΝΑΙΣ 1933
και του Υιού
(ΜΙΧΑΗΛ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ‘‘ΤΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΝ ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΣΚΥΡΟΥ’’ ΜΙΑΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ 1934-1940. Εν ΑΘΗΝΑΣ 1941)

και του Άγειν Πνεύματός
ΤΩΝ εξόριστων ποιητών που μέσα στους αιώνες τους βλέπουν, και βλέπουν τις προτομές!

Αθανασιάδης Κωνσταντίνος
Στοκχόλμη 25-7-2010

Υ.Γ.
....... Εδώ δε να σημειωθεί ότι έχει συνταχθεί το 1892 το 292/1892 συμβόλαιο, εν αναμονή του μη εις έτη αφιχθέντα νέου ειρηνοδίκη, και νέου ειρηνοδικειακού γραμματέα, από τον ήδη απολυθέντα εκ της υπηρεσίας του πρώην ειρηνοδικειακό γραμματέα Γεώργιο Σκανδούλη, όπου ο Γεωργίου Ι. Παναγιώτου κάνει δωρεά στον γιο του Νικόλαο Γ. Παναγιώτου, μια χορτονομή στη θέση "Σέλλες" με όρια που εκτείνονται σε βάθος και εις βάρος της κοινόχρηστης δημόσιας χορτονομής, που τότε ακόμα ήταν υπό την διαχειριστική ευθύνη του δημοσίου, δηλαδή πριν ακόμη αυτή παραχωρηθεί από το δημόσιο στο Δήμο Σκύρου.

Λες και ήταν χθές
https://www.academia.edu/4232458/Λες_και_ήταν_χθές_το_1892_


Δια αυτό και οι αντιδράσεις που συνάντησε ο Σοφοκλής Δ. Στεφανίδης, και αντιμετώπισε κατά την αποτύπωση των ορίων της δημόσιας χορτονομής όταν αυτή παραχωρήθηκε στο δήμο Σκύρου, καθώς προεξάρχοντες τινές του δήμου Σκύρου πριν ακόμα αυτή παραχωρηθεί στον δήμο με επιτροπές διακαώς προσπάθησαν και θέλησαν το δημόσιο να τις αποδώσει στο δήμο ευθύς εξ αρχής, καθώς οι πλαστογράφοι της ιστορίας με βιάς (βιασύνη) ήθελαν να προσμετρήσουν προς ιδίων όφελος την απελευθερωμένη από τους Οθωμανούς, τη ΓΗ της νήσου Σκύρου.

Τα βοσκοτόπια στη Σκύρο είναι και δασώδη

1 σχόλιο: