Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Έδρα Σκύρος

Για να μην μένουμε απαθείς, με αυταπάτες ΜΗ ΕΥΘΥΝΩΝ του εαυτό μας, απέναντι σ΄ αυτούς που μας φτάσανε μέχρι το μνημόνιο!

Ας ταυτισθεί ο καθένας με το ανάστημα των αξιών του πολίτη (συμμετέχω στα κοινά) στην “Εκκλησία του Δήμου”, ταυτόχρονα να αποστασιοποιηθεί της προδοσίας ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ που δοξάζει!
Σε αντίθεση με τον ιδιώτη (idiot=ιδιώτης=ηλίθιος) που άλλοι περιθάλπουν στην ψυχή του σώματός τους.

Εξάσκησε το πνευματικό και συνειδησιακό σου δικαίωμα μέσα από την διαδικτυακή ιστοσελίδα του
Sign the petition (υπόγραψε την αναφορα)  και έχε τη συνείδησή σου καθαρή! για τη συνεισφορά της υπογραφής σου! πιάνει τόπο στον κοινό αγώνα, "πέρα από το πολιτικό χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στην ψήφο του", ΚΑΤΑ των διαπλεκόμενων στη διαφθορά του δημόσιου βίου, που με μια σειρά σκανδάλων μας  φτάσανε στα πρόθυρα του ΔΝΤ και της ΚΕΤ

Σκύρος- σκάνδαλο Μ.Μ Λαύρας
Χαλκίδα - μήνυση ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και του Μνημονίου.
Και μη ξεχνάμε, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. βρήκαν τον κοινό τους Δήμαρχο! (ή διαπλεκόμενο τους?)
Αν όντως ΚΑΙ ο Πάγκαλος έχει βοσκοτόπια, όπως κι άλλοι βουλευτές, προσέξτε στο (1+30")

ΤΟΤΕ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ σχετικό μήνυμα που του έστειλα για παρέμβασή του, σαν αντιπρόεδρος της βουλής, ξέπεσε στον κάλαθο των αχρήστων!Αλλά και εξηγείτε γιατί αυτή η απέραντη σιωπή για την εξέλιξη της Εισαγγελικής εντολής ΕΡΕΥΝΑΣ κι απόδοσης ευθυνών για το σκάνδαλο της Μ.Μ. Λαύρας στη Σκύρο!
Παραμένει κι ένα μεγάλο ερώτημα, κι ευθύνη έρευνας για το υπουργείο οικονομικών, έχουν ομόλογα του δημοσίου από απαλλοτριώσεις βοσκοτόπων?

Ενα στοιχείο παθητικής στάσης είναι και η ΜΗ στίρηξη ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ενός δίκαιου αιτήματος που ενισχύει την ίδια την Δημοκρατία, αποκλείοντας τους παραβατικούς από την ανωμαλία, και απελευθερώνει την δικαιοσύνη από εμπλοκή συμφερόντων παραδικαστικών κυκλωμάτων, λόγω αντικρουόμενων νόμων, διφορούμενης νομοθεσίας

Ο καθείς και τα έργα του, “συν Αθηνά και χείρα ..” υπογράφιν
http://www.gopetition.com/petition/44615.html
Αθανασιάδης Ν. Κωνσταντίνος
Μετανάστης/Σουηδία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου