Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009

Οι φορείς της Αυτοδιοίκησης

Οι φορείς της Αυτοδιοίκησης του νομού Ευβοίας, …αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κάθε κινητοποίηση....,για την ίδρυση τακτικής έδρας του Εφετείου στη Χαλκίδα....
http://www.servitoros.gr/news/view.php/22106/

Τουλάχιστον, θα έπρεπε? να κινητοποιηθούν και για την κατ' εξέρεσει ίδρυση παραρτήματος του Αρείου Πάγου αλλά και Συμβουλίου Επικρατείας, για την προστασία του δήμου από τους διαπλεκόμεους της διαφθοράς, στη Σκύρο, οπότε σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να αλοιωθεί το “δίκαιο” μια απόφανσης, σε καμιά προσφυγή, κατά των παραπολιτικοδικονομικά διαπλεκόμενων, εις βάρος της ”Εκκλησίας του Δήμου” της Σκύρου που στηρίζεται σε αδιάσηστα στοιχεία (http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/05/blog-post_2145.html) υπό το άπλετο φως της νομικής διαφάνειας (http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html) αλλά και πολιτικής (http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/05/11-11-2006.html) από πλευράς του Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου Σκύρου
όταν ορκίζετε κανείς στο ιερό Ευαγγέλιο να
ΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΕΙΑ,
αλλά και ως συνεχιστής
της ομοούσιας και αδιαίρετης ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/11/blog-post.html
ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_9823.html
ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ,
που ΑΓΕΙ στην εξυγείανση της ΑΓΑΘΟΤΗΤΑΣ, των ψυχών των σωμάτων, του Ν.Π.Δ.Δ. τις ”ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”
Μήπως και για αυτό το λόγο? καθυστερεί η ίδρυση του Εφετείου στη Χαλκίδα?,
καθώς και ο δήμος Σκύρου δεν θέλει?
να ΘΕΑΘΕΙ ΤΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ του οίκου του καθώτι σελ. 38
«..ὅτι οἱ αὐθαιρέτως ἐπεκτείναντες τά ὃρια τῶν χορτονομῶν των ἰδιοκτῆται (σ.σ. Όπου ίσως Τινές εκπρόσωποι του) αποδέκτες (σ.σ. και συνεχιστές ”..ἐνεργειῶν παρανόμων..”) δέν διατελοῦσιν (σ.σ. Και δεν διατελούν) ἐν κατοχῆ.νομικῆ, ἀφοῦ αὐτός ὁ νόμος την κηρύσσει ἀνύπαρκτον, θεωρουμένου ὠς ἐν συνεχεία κατόχου και κυρίου τοῦ δημοσίου και σήμερον τῆς Κοινότητος.»
και δια τον λόγω αυτό συνδράμουν, σελ. 38 στο,
“...φόβο(ς) «ασκήσεως βίας ἐπί τῶν ἐλευθέρων πολιτῶν» και «ἐνεργειῶν παρανόμων»

Και βεβαίως οι φορείς της Αυτοδιοίκησης του νομού Ευβοίας θα πρέπει να διασφαλίσουν και τα δίκαια της “Εκκλησίας του Δήμου” της Σκύρου,
μάλιστα και σε αντίθεση του σημείου 3. στο δεύτερο πόστο στο

http://www.topontiki.gr/pontikiforum/index.php?showtopic=122 όπου
“..Ακριβώς αυτού του τύπου "διευκολύνσεις" είναι πίσω από την "εξέγερση των κοινοτήτων" στην πρόσφατη απόφαση για το Βραχάσι , την Μίλατο, την Τσαριτσάνη κλπ.
Ολα αυτά που λένε για "ιστορική κοινότητα" και τα ρέστα είναι κοινό μυστικό ότι είναι προφάσεις.
Αυτό που τους στέρησε ο Καποδίστριας ήταν τον "μηχανισμό" καταπάτησης που τους έδινε η "παλιά κοινότητα", που διαχειριζόταν διάφορα τέτοια "κοινά μυστικά"...”

αλλά και σε σχέση και με το έγραφό τις ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΔΚΕ) που την 21 Απριλίου 2008 πήρε την πρωτοβουλία, κατόπιν σχετικού έγγραφου προς τους Ο.Τ.Α, από την (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), την 12-3-08/1165, για την ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΩΝ.σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) και του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, να μελετήσει και να προτείνει λύσεις σχετικά με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ο.Τ.Α.
ΟΠΟΥ, ΞΑΦΝΙΚΑ? σαν δυναμίτης που εκράγη στα λυμνάζοντα βαθειά νερά, άρχησαν να βγαίνουν στην επιφάνεια και λαυράκια “βατοπαιδικά”, και ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ το ΠΑΡΑΝΟΜΟ! της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, και την πέσαν διακομματικοί, δικονομικοί και πολιτικοί ΒΡΟΥΤΟχτίδες του ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟΥ μιας πολιτειας, να την ΤΙΘΑΣΕΥΣΟΥΝ, λόγω του κινδύνου να τους σκίσει το ΠΑΡΑΝΟΜΟ των συμφερώντων τους δίχτυα.

Για να εκλήψει η βαρβαρότητα πρέπει να αθωοθεί διαχρονικά? δια της νομοιμοποιήσεως της, στα μουλωχτά, έστω και κραυγαλεάζοντας αντιπολιτευτικά?

Παρ' ότι άλλο η παιδική πορνεία, κι άλλο η πολιτικόδικαιοβασία επί του συνόλου των πιστών του οίκου της “ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”, με την υποτέλεια στο επικάλεσμα κατά την ύψωση του κομματικού λάβαρου, οι επί σκοπού ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ? των σταυροφοριτών
για να ισοπεδώσουν ΚΑΣΤΡΑ?
http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/11/blog-post.html
κάθε έννοια ΔΙΚΑΙΟΥ
http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_9823.html
σε συνένεση της διακίνησης δια της σιωπής
http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/12/blog-post.html
του άβατου και απόρθητου των ασφαλιστικών δικλέιδων?
http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/05/blog-post_03.html

1 σχόλιο:

 1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Οικονομική ενίσχυση και διάδοση της παρουσίας των Δημοκρατικών  Αθήνα, 3 Μαρτίου 2009  Οι Δημοκρατικοί αποτελούν ένα πολιτικό μόρφωμα “βάσης”. Ιδρύθηκαν από πολίτες που αντιλαμβάνονται ότι η πολιτική τάξη της χώρας αδυνατεί να προτείνει λύσης εξόδου από τα πολλαπλά αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται η χώρα και ότι είναι απαραίτητη η κινητοποίηση των πολιτών έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα διαφορετικό πνεύμα στα ζητήματα της διακυβέρνησης και εν γένει της πολιτικής ζωής στην χώρα.
  Η πρώτη εμφάνιση των Δημοκρατικών θα είναι στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Για ένα νεοπαγές πολιτικό σχήμα, οι ευρωεκλογές αποτελούν την ιδανική διαδικασία ανάδειξης στο πολιτικό προσκήνιο διότι έχουν χαμηλό κόστος, ο προεκλογικός αγώνας έχει κεντρικό χαρακτήρα και δεν απαιτείται στελέχωση με μεγάλους αριθμούς ανθρώπινου δυναμικού.
  Οι Δημοκρατικοί είναι πρακτικά το πρώτο κόμμα που συγκροτείται στην Ελλάδα -και πιθανώς στην Ευρώπη- με τα δωρεάν εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρονται από τους φορείς ελεύθερου λογισμικού στο διαδίκτυο. Ήδη, στην διαδικτυακή κοινότητα, τα ποσοστά αναγνωρισιμότητας και απήχησης που έχει κερδίσει το κόμμα μας, ενάμισυ μόλις μήνα μετά την ίδρυσή μας είναι εξαιρετικά υψηλά, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά (βλ. και σχετική online δημοσκόπηση του press-gr). Κάθε εβδομάδα δε προσέρχονται νέα μέλη στην κοινότητά μας και η συνολική μας παρουσία στο διαδίκτυο ενισχύεται συνεχώς.
  Όλα αυτά κάθε άλλο παρά έχουν περάσει απαρατήρητα από τον έγκυρο Τύπο, ο οποίος κάνει συχνές και θετικές αναφορές στο εγχείρημα. Ωστόσο, με τις διαδικτυακές καμπάνιες και τις θετικές αναφορές στον Τύπο δεν είναι δυνατόν το κόμμα μας να αποκτήσει την επιθυμητή μαζική αναγνωρισιμότητα στο πανελλήνιο ακροατήριο. Είναι λοιπόν απαραίτητο να συγκεντρωθούν οι απαραίτητοι πόροι προκειμένου να γίνουν καμπάνιες αναγνωρισιμότητας στα ΜΜΕ.
  Οι πόροι που διαθέτουν οι Δημοκρατικοί είναι ελάχιστοι. Δεδομένου ότι αποτελούμε πρωτοεμφανιζόμενη δύναμη, οι πόροι μας προέρχονται κυρίως από τις εισφορές μελών και την πιθανή ενίσχυση από φίλους. Τα βασικά έξοδα που είναι απαραίτητο να καλυφθούν αφορούν σε λιτές και οικονομικές καμπάνιες προβολής των μηνυμάτων του κόμματος. Όλα τα άλλα έξοδα (επικοινωνία, πολιτική δουλειά, εξασφάλιση χώρων συνεδρίασης, μεταφορικά) καλύπτονται εξ ιδίων, από κάθε μέλος μας.
  Η αυτονόητη συνδρομή κάποιου φίλου του κόμματος είναι η απευθείας χρηματική ενίσχυση, με ποσά από 1 έως 12.000 Ευρώ ετησίως, όπως προβλέπει και η σχετική ευρωπαϊκή νομοθεσία. Για κάθε καταβολή στον λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην ΕΘνική Τράπεζα [ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, 120/296253-52 ή για απευθείεας καταβολή μέσω internet banking: ΙΒΑΝ ETHNGRAA GR66 0110 1200 0000 120 29625 352], οι ενισχύοντες τους Δημοκρατικούς θα λαμβάνουν κουπόνια (θεωρημένα από την Βουλή) ίσης αξίας.
  Η χρηματική συνεισφορά δεν αποτελεί τη μοναδική δυνατότητα συνδρομής του εγχειρήματος των Δημοκρατικών. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι ενίσχυσης. Οι οποίοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:
  Στις εισφορές έμμεσης χρηματοδότησης και στις μη χρηματικές συνεισφορές, στις οποίες δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία.
  Ξεκινούμε με τις εισφορές έμμεσης χρηματοδότησης που στοχεύουν στην διάδοση της ίδρυσης και λειτουργίας των Δημοκρατικών:
  1. Αποστολή μηνυμάτων SMS μέσω κινητού τηλεφώνου σε φίλους και γνωστούς. Στόχος η μετάδοση του μηνύματος και η αναφορά στην ιστοσελίδα. Ένα πρότυπο σύντομου μηνύματος θα μπορούσε να είναι: “Νέο κόμμα με την ονομασία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ιδρύθηκε πρόσφατα από ενεργούς πολίτες. Κινείται στον χώρο του κέντρου και λαμβάνει μέρος στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2009. Πληροφορίες: www.dimokratikoi.gr.” Φυσικά, κάθε φίλος μπορεί να συνθέσει ελεύθερα το δικό του μήνυμα.
  2. Αποστολή μηνυμάτων SMS σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, πάντοτε με αναφορά στην ιστοσελίδα.
  3. Τηλεφωνική επικοινωνία μέσω σταθερών ή κινητών τηλεφώνων με φίλους, με στόχο την ενημέωσή τους για τους Δημοκρατικούς.
  4. Συνεισφορά σε είδος. Πχ ένας έμπορος χαρτιού θα μπορούσε να δωρίσει το 30% της ποσότητας που θα απαιτηθεί για την εκτύπωση των φυλλαδίων.
  Τρόποι μη χρηματικής συνεισφοράς:
  1. Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σε φίλους και γνωστούς από τη λίστα των διευθύνσεων σας. Το περιεχόμενο του μηνύματος θα μπορούσε να είναι παρόμοιο με το κείμενο SMS.
  2. “Ποστάρισμα” κειμένων και ανέβασμα σχολίων ενημερωτικού χαρακτήρα σε διάφορα blogs.
  3. Εγγραφή και ανέβασμα κειμένων και σχολίων σε διάφορα fora, γενικού χαρακτήρα αλλά και εξειδικευμένα.
  4. Ενεργός συμμετοχή σε ομάδες και πρωτοβουλίες στο facebook που συνδέονται με τους Δημοκρατικούς. Συγγραφή μηνυμάτων τοίχου, ανέβασμα σχετικών links, video και φωτογραφιών, διάλογος με στόχο την προώθηση των θέσεων των Δημοκρατικών (δείτε την σελίδα των Δημοκρατικών στο facebook στην δεξιά στήλη).
  5. Εθελοντική συμμετοχή στα συνεργεία διανομής των φυλλαδίων σε μαζικούς χώρους (πληροφορίες: dimokratikoi@gmail.com).
  6. Διάθεση ιδιωτικών χώρων για συναντήσεις γνωριμίας με στελέχη του κόμματος (όπως πχ η διάθεση της οικίας κάποιου φίλου ένα βράδυ και η πρόσκληση φίλων για ενημέρωση).
  7. Εθελοντική συμμετοχή σε ομάδες αναζήτησης χρηματικών πόρων από φίλους του κόμματος (πληροφορίες: dimokratikoi@gmail.com).
  8. Εθελοντική συμμετοχή σε ομάδες εκλογικών εκπροσώπων που θα εποπτεύουν την ψηφοφορία στα εκλογικά τμήματα την ημέρα των εκλογών (πληροφορίες: dimokratikoi@gmail.com).
  9. Αρθρογραφία στον τύπο, ιδίως στον επαρχιακό και στον ηλεκτρονικό τύπο.
  Η καλή πορεία των Δημοκρατικών είναι στα χέρια των δραστήριων πολιτών.
  Το Γραφείο Τύπου

  Χρήστος Χατζημιχαήλ: 6972 699678, e-mail: christos.chatzimichail@gmail.com
  Χαράλαμπος Πετράς: 6948242945, e-mail: chpetras@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή